
La veromängge lääwer di sicher nit, wennd z insch appis willt cho triiche oder ässe. Die Charta isch zwar nit grossi. Aber alls, wa uf de Tisch chunt, isch, we immer meggli, us dr neegschte Umgäbig.
Chääs und Frischfleisch va de Grängier Püüre, Lufttrechnets vam regionale Metzger, Broot vam regionale Beck, Härpfl us de Grängier Achere, Teigwaarä us dm Goms, Igmachts teilwiis us dm eigende Gaarte.
Reservatio dringend empfole
Zmittag isch ver insch und eiw besser, wenner grad alittet. Das verhinderet Stress und Foodwaste.
Ver am Abe müöss me reservieere. Ieer verhinderet dadermit, dass ieer vor gschlossner Poort stäät. We am Abe nix löift, machewer nämli öi mal freijer züö.
Jetz reservieere: 027 927 11 05
Mittag-Charta
Es gilt: Gültig sind immer Karte und Auswahl im Restaurant.
SALATSCHISSJA Appa das, wa di Seso uf de Tisch bringt p.P. 10
SPIICHERLI TÄLLER Trochefleisch/Hamma/Späck/Wurscht/Chääs/Brot : chlei/groos 19/28
SESOSUPPA frisch gmacht, mit Chääs und eifach hüöre güöt 11
Z‘SOPHIESCH RACLETTE ca. 100g Gomser 55/Härpfl/Süürs : Portio/à discrétion 8/32
Z‘ROLFSCH CHÄÄSSCHNITTA 200g Gomser 55/Wiissä/Ruchbrot/Süürs
Natür / Ei / Hamma 19/21/24
Z‘MARTASCH CHOLERA Gomser 55/Härpfl/Epfl/Zibelä/Teig/ca. 20 Min : chlei/groos 17/28
COUPE SCHWIPS Ämrichsorbet/Abricotine od. Zwätschgesorbet/Vieille prune : chlei/gross 9/12
COUPE SOPHIE Caramelglace/Meräng/hüsgmachti Caramelsossa/Nidla : chlei/gross 8/10
DÄNEMARK Vanilleglace/ hüsgmachti Schoggolasossa/Nidla : chlei/gross 8/10
IISCH-KAFFEE WIENER ART Vanilleglace/Espresso/Nidla : chlei/gross 8/10
CHUGGLA GLACE Vanille/Schoggola/Ärdbeer/Caramel/Ämrich/Zwätschga 4/4.50
CRÊPES BEBELLES Va dr Oma us dr Bretagne : Zimt, Zucker, Konfi, Schoggi, Caramel 7
Abe-Charta
Reservatio neetig
Ver am Abe müöss me reservieere. Ieer verhinderet dadermit, dass ieer vor gschlossner Poort stäät. We am Abe nix löift, machewer nämli öi mal freijer züö.
Äs gilt: Die Charta im Restaurant ist Massgäbend.
SALATSCHISSJA Appa das, wa di Seso uf de Tisch bringt p.P. 10
SPIICHERLI TÄLLER Trochefleisch/Hamma/Späck/Wurscht/Chääs/Brot : chlei/groos 19/28
SESOSUPPA frisch gmacht, mit Chääs und eifach hüöre güöt 11
GOMMER RAVIOLI Walliser Frischteigwarä NOVENA/Butter-Salbii-Sossa : chlei/groos 15/26
Z‘SOPHIESCH RACLETTE ca. 100g Gomser 55/Härpfl/Süürs : Portio/à discrétion 8/32
GRÄNGIER FONDUE Hüsmischig/Gschwellti/Brot : pro Perso 28
Z‘ROLFSCH CHÄÄSSCHNITTA 200g Gomser 55/Wiissä/Ruchbrot/Süürs
Natür / Ei / Hamma 19/21/24
Z‘MARTASCH CHOLERA Gomser 55/Härpfl/Epfl/Zibelä/Teig/ca. 20 Min : chlei/groos 17/28
GRÄNGIER BURGER 180g Gommer Bio Gallowayrind / Pommes frites 26
GOMMER ENTRECÔTE min. 220g Gommer Bio Gallowayrind oder Bio CH 48
GRÄNGIER LAMM-TRIO VAM MARCO Edelstuck/Ragout/Gigot : uf Reservatio 46
GROLLETS CORDON BLEU min. 260g : vam Bio Gommer Alpschwii oder Bio CH 37
Zum Fleisch git‘s Seso-Gmiees/Reesti, Safrannudlä oder Pommes
COUPE SCHWIPS Ämrichsorbet/Abricotine od. Zwätschgesorbet/Vieille prune : chlei/gross 9/12
COUPE SOPHIE Caramelglace/Meräng/hüsgmachti Caramelsossa/Nidla : chlei/gross 8/10
DÄNEMARK Vanilleglace/ hüsgmachti Schoggolasossa/Nidla : chlei/gross 8/10
IISCH-KAFFEE WIENER ART Vanilleglace/Espresso/Nidla : chlei/gross 8/10
CHUGGLA GLACE Vanille/Schoggola/Ärdbeer/Caramel/Ämrich/Zwätschga 4/4.50
CRÊPES BEBELLES Va dr Oma us dr Bretagne : Zimt, Zucker, Konfi, Schoggi, Caramel 7
BRATEPFL Epfl gfillt mit Wiiberi, Zwätschgä, Marzipan/Zimtglace/glaffnä Raam/ca. 15 min. 14
Saisonali und/oder monatlichi Appassigä va dr Spiischarte chommend appa de öi derzüö.
